عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : دو شنبه 9 شهريور 1394
بازدید : 301
نویسنده : parsa

تصویر



کارشناسان آمریکایی در گزارشی جدید عنوان کردند که «آژانس امنیت ملی آمریکا» مستقیما موجب کاهش اعتماد کلی نسبت به شبکه اینترنت شده و به آزادی اینترنت و امنیت سایبری نیز خسارت‌های جدی وارد کرده است.
این مقاله به بررسی ابعاد مختلف گزارش راهبردی جدید منتشرشده از سوی اندیشکده «بنیاد آمریکای نوین» تحت عنوان «هزینه‌های نظارت و تجسس: تأثیر آژانس امنیت ملی آمریکا بر اقتصاد، آزادی اینترنت و امنیت سایبری»می‌پردازد. در این گزارش آمده است از زمانی که «ادوارد اسنودن» پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا در سال ۲۰۱۳ میلادی اسناد و اطلاعات محرمانه این سازمان را افشا کرد، بحث‌های فراوانی در خصوص برنامه‌ها و اقدامات جاسوسی این آژانس در طی یک سال اخیر مطرح شده است. با این حال تمامی این مباحث حول محور موضوعاتی همچون حریم خصوصی افراد و آزادی‌های مدنی قرار گرفته است و چندان به موضوعاتی نظیر تأثیرات منفی این برنامه‌ها بر اقتصاد و تجارت این کشور، سیاست‌خارجی و همچنین امنیت شبکه اینترنت پرداخته نشده است. نویسندگان این گزارش عنوان می‌کنند دولت آمریکا تاکنون گام‌های محدود و مختصری را در جهت کاهش این آسیب‌ها برداشته است و برای حل این موضوع نیز راه‌کارهایی را به دولت آمریکا ارائه داده‌اند.



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "جاسوسی" , "برنامه نظارتی آژانس امنیت ملی آمریکا" , "" , "اقتصاد" , "آزادی اینترنت" , "امنیت سایبری" , "نظارت و تجسس" , "فناوری سایبری" , "اینترنت" ,
تاریخ : دو شنبه 9 شهريور 1394
بازدید : 308
نویسنده : parsa

55425471480673756350.jpg

«جیمز اندرو لوئیس» که مدیریت برنامه فناوری‌های راهبردی مرکز مطالعات راهبردی و بین‌الملل را بر عهده دارد، در گزارشی به تشریح روند تکامل تهدیدات سایبری پرداخته و پیشنهاد‌هایی را برای بهبود وضعیت راهبردهای دفاعی مطرح کرده است. به عقیده اندرو لوئیس، تنها راه ارتقا وضعیت کنونی، حرکت به سمت روش‌های پویا و استفاده از فناوری‌های نوین است.
روش‌های دفاعی کنونی پاسخگوی تهدیدات جدید نیستند
مقدمه
واضح است که ظهور اینترنت نحوه تعاملات، تجارت و انتشار و تبادل اطلاعات را دگرگون کرده است. از اینترنت می‌توان تحت عنوان «موتور خلاقیت» یاد کرد، اما همین موتور می‌تواند موجب شود تا تهدیدات سایبری با سرعت بیشتر از روش‌های دفاع سایبری پیشرفت کنند. از آنجا که تهدیدات سایبری ماهیتی پیچیده و دائماً در حال رشد دارند، شبکه‌های دفاعی برای آنکه بتوانند همپای آن‌ها رشد کنند، با دشواری مواجه هستند.
طراحی اصلی و اولیه اینترنت بر پایه ارتباطات پایدار و نه امنیت صورت گرفته است. این موضوع همچنان به همین شکل مانده و تغییری در این واقعیت ایجاد نشده است. در نگاهی کلی می‌توان گفت اغلب سامانه‌های متصل به اینترنت، آسیب‌پذیر بوده، روش‌های دفاعی موجود (پدافندهای مبتنی بر ایجاد فهرست‌های سیاه بر اساس امضای الکترونیک) تاریخ‌مصرف خود را از دست داده و اکثر راهبردهای امنیت سایبری کنونی ناکافی به نظر می‌آیند و فاصله میان توان تهاجمی و توان تدافعی رو به روز بیشتر می‌شود. در حقیقت امنیت نتوانسته هم‌پای تهدیدات رشد کرده و تکامل یابد.



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "تهدید و واکنش سایبری" , "مبارزه با حملات پیشرفته سایبری" , "جاسوسی سایبری" , "دفاع سایبری" ,
تاریخ : دو شنبه 9 شهريور 1394
بازدید : 311
نویسنده : parsa

عملیات صدای صمیمی نام برنامه ای است که دولت آمریکا برای تبلیغ سیاستهای خود در فضای مجازی اجرا کرد. هدف این پروژه، استفاده از روشهای مخفی سازی شخصیت، برای پخش پروپاگاندای آمریکا در شبکه‌های اجتماعی غیر آمریکایی است.

تصویر

طبق اعلام فرماندهی مرکزی نظامی ایالات متحده (CENTCOM) این پروژه در داخل آمریکا اجرا نمیشود و شبکه های آمریکایی مثل فیس‌بوک و توییتر تحت این برنامه قرار نمیگیرند. فعالیتهای سایتهای خارجی طبقه بندی شده‌اند تا به عوامل ما برای برخورد با تندروها و خنثی کردن تبلیغات دشمن کمک کنند.
بر اساس قوانین ایالات متحده، استفاده از شهروندان آمریکایی برای پخش و تبلیغ پروپاگاندای آمریکایی ممنوع است اما ایزاک پورش (Isaac R. Porche) محقق موسسه تحقیقاتی (اتاق فکر) RAND عقیده دارد که مستثنی کردن مخاطبان آمریکایی در فضای تبلیغی اینرنت کاری بسیار مشکل است.
دولت آمریکا قراردادی 2.8 میلیون دلاری را درسال 2011 با شرکت امنیت شبکه Ntrepid به امضا رساند که بر اساس آن، عوامل دولت آمریکا بتوانند پروپاگاندای موردنظر را در سایتهای غیر آمریکایی و غیر انگلیسی -خصوصا عربی، فارسی و اردو- پخش کنند.



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "حملات سایبری" , "ایالات متحده آمریکا" , "کنگره آمریکا" , "برق آمریکا" , "اطلاعات"قدرت سایبری" , "کشورهای حوزه خلیج فارس" , "ارتش سایبری ایران" , "تهدید سایبری" , "اهمیت فضای سایبر" , "پروپاگاندای نوین" , " عملیات صدای صمیمی Earnest Voice" ,
تاریخ : پنج شنبه 7 خرداد 1394
بازدید : 284
نویسنده : parsa

نیاز به هیچ تفکر و تأمل دقیق و عمیقی نیست که بدانیم تهدید بد‌افزار‌ها و حملات سایبری با گذشت زمان هر روز و هر روز بیشتر می‌شود. سایه ویروس‌ها و جاسوسان سایبری ‌روی سر همه کاربران قرار دارد و هر ماه اطلاعات فراوانی به قصد سوء استفاده مالی یا سایر موارد به سرقت می‌روند. در چنین شرایطی، یکی از رموز اصلی مصونیت از حملات سایبری، داشتن یک آنتی ویروس یا نرم افزار امنیتی قابل اطمینان است.
به گزارش «تابناک»، بسیاری از کاربران علاقه زیادی به استفاده از نرم افزارهای امنیتی پولی یل تجاری همچون Norton و McAfee دارند تا به وسیله آن‌ها سیستم و اطلاعات خود را حفاظت کنند؛ اما در برخی موارد، بهای گزاف این نرم افزارهای امنیتی منجر به پشیمانی کاربران از خرید این نرم‌افزار‌ها می‌شود.

در این میان، آنتی ویروس‌های رایگان همواره وجود داشته‌‌ و در برخی موارد، قدرت آن‌ها به خوبی با قدرت و عملکرد نرم افزارهای مشابه تجاری برابری می‌کند. در نتیجه ما امروز تصمیم داریم چند نمونه از بر‌ترین آنتی ویروس‌های رایگان سال ۲۰۱۵ را به شما معرفی کنیم.

برترین آنتی ویروس های رایگان سال 2015


:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , ,
:: برچسب‌ها: "آنتی ویروس" , "برترین آنتی ویروس های رایگان سال 2015" ,
تاریخ : پنج شنبه 7 خرداد 1394
بازدید : 287
نویسنده : parsa

در تازه ترین اخباری که از iOS 9 فاش شده است، اضافه شدن ویژگی هایی تازه به چشم می خورد که از جمله می توان به قابلیت فورس تاچ و بهبود در آی مسیج، صفحه کلید iOS و اپلیکیشن های سلامتی اشاره کرد.

سیستم عامل موبایل اپل یکی از سیستم عامل هایی است که به انصاف باید گفت در هر نسخه جدید امکاناتی بسیار عالی را در کنار بهینه سازی های عملکردی و امنیتی به کاربران ارائه میکند. البته و هرچند که نسخه 8 این سیستم عامل نتوانست آنگونه که باید توجه متخصصان و تحلیل گران را به خود جلب کند، اما نسخه 9 گویا قرار است امکاناتی خوب و بهینه را در اختیار کاربران قرار دهد.

مهم ترین تغییری که در iOS 9 اضافه شده است، قابلیت فورس تاچ (Force Touch) است که در حال حاضر بر روی اپل واچ و برخی کامپیوترهای مک وجود دارد که گفته می شود قرار است به آیفون 6اس و آیفون 6اس پلاس نیز اضافه شود. در واقع این دو گوشی دارای صفحه نمایش ویژه ای هستند که اجزاء خاص لازم برای پشتیبانی از این فناوری را دارا هستند. آیفون 6اس نیز مانند تاچپد مکبوک بازخورد لمسی real-time را برای کاربران فراهم می کند، به این معنا که کاربران زمانی که از حرکات فورس تاچ استفاده می کنند، پاسخی فیزیک دریافت می کنند:



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , ,
:: برچسب‌ها: "اپل" , "نسخه جدید ای او اس" , "ios 9" , "ویژگی جدید اپل" ,
تاریخ : شنبه 12 مهر 1393
بازدید : 535
نویسنده : parsa

مستند nsa) National Security Agency) مستندی ۱۶ دقیقه ای است که به بررسی دلایل به وجود آمدن اینترنت و دنیای مجازی می پردازد در این مستند تصاویری  را خواهید دید که در هیچ فیلم دیگری که درباره اینترنت و شرکت های اینترنتی ساخته شده باشد نخواهید دید.

Nsa چیست؟



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "nsa" , "مستند nsa با فرمت 3gp موبایل" , "مستند موبایل" , "مستند کلیپ جدید و جالب nsa با فرمت 3gp موبایل" , "کلیپ" ,
تاریخ : شنبه 12 مهر 1393
بازدید : 387
نویسنده : parsa

پس از افشا طرح Prism  که در مورد شنود ارتباطات رایانه‌ای توسط آژانس امنیت ملی کشور آمریکا بود ، حال مشخص شده است که آژانس جاسوسی بریتانیا که ستاد امنیتی بریتانیا نام دارد، به صورت محرمانه به کابل‌های شبکه‌هایی که ماس‌های تلفنی و ترافیک اینترنت جهان را انتقال می‌دهند، دسترسی داشته‌است.این آژانس برای پردازش این اطلاعات گسترده شخصی، از شریک آمریکایی‌اش یعنی NSA کمک گرفته و آنها را با این سازمان امنیتی به اشتراک می‌گذارد.



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "رسوایی جدید بریتانیا" , "عملیات Tempora" , "جاسوسی اینترنتی بریتانیا" , "تسلط کامل بریتانیا بر اینترنت" , "سازمان NSA" ,
تاریخ : شنبه 12 مهر 1393
بازدید : 508
نویسنده : parsa

محصول جدید عروسک باربی به نام "دختر ویدئویی" (Video Girl) به بازار جهانی عرضه شده است که مجهز به دوربینی در گردن عروسک می باشد و از این طریق از لحظات خصوصی خانواده ها تصویربرداری نموده و ممکن است تصاویر نامناسبی را به پایگاه‌هایی اینترنتی مختلف مانند یوتیوب بفرستد.

نحوه انتقال تصاویر خصوصی فیلمبرداری شده توسط باربی به اینترنت، به این صورت است که، کاربر یا استفاده کننده از این عروسک برای دانلود جدیدترین موسیقی و مدل های رقصیدن عروسکش ، ناگزیر به اتصال عروسک به کامپیوتر و اینترنت است. عملیات انتقال اطلاعات به صورت برنامه ریزی شده از قبل، در نرم افزار آن قرارداده شده و هنگام اتصال به اینترنت به صورت خودکار تصاویر فیلمبرداری شده بر روی سرور سایت کپی می گردد.

ورود باربی دوربین دار از دو جنبه واجد احتیاط و اعلام هشدار به خانواده هاست. اول نقض حریم خصوصی خانواده ها است به طوری که با وجود این عروسک گویا خانواده همواره در دید یک دوربین مخفی قرار دارد و دوم آن که این دوربین مخفی ابزرای برای جاسوسی سرویس های اطلاعاتی نیز محسوب می شود.
عروسک باربی دوربین دار به بازار ایران نیز وارد شده و در فروشگاه های تهران عرضه می شود. این عروسک در برخی شهرستان ها نیز توزیع شده است.

این موضوع هشدارهای روانشناسان آمریکایی را نیز برانگیخته و در این زمینه خواستار تحریم این محصول شده اند.



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "عروسک باربی" , "جاسوسی" , "ویدئو" , "حریم خصوصی" , "سازمان جاسوسی" , "NSA" , "دوربین" ,
تاریخ : شنبه 12 مهر 1393
بازدید : 444
نویسنده : parsa

ادوارد اسنودن کارمند سابق سازمان امنیت ملی آمریکا NSA ان.اس.ای در گفتگوی جدید با روزنامه گاردین انگلیس، موارد تازه‌ای از تخلفات این سازمان بیان کرده است.

وی خبر داده که کارکنان سازمان ان.اس.ای با سوءاستفاده از تجهیزات در دسترس خود، نسبت به ردگیری عکس‌های عریانی که کاربران اینترنت به طور خصوصی و شخصی به یکدیگر ایمیل می‌کنند، اقدام می‌کنند

به گفته اسنودن، کارکنان ان.اس.ای در طول ردگیری و جاسوسی از محتواهای اینترنتی و ایمیل‌های شخصی میلیون‌ها نفر از مردم جهان، به طور طبیعی به عکس‌های شخصی لخت و ناجور افراد برخورد می‌کردند که طبق قاعده سازمانی باید از آنها عبور کنند، اما این افراد نسبت به ارسال تصاویر شخصی دیگران به یکدیگر، مرتکب تخلفات اخلاقی و سازمانی می‌شوند.

به عبارت دیگر، در حالی که وظیفه ذاتی سازمان ان.اس.ای رصد محتواها و مطالب مشکوک به فعالیت‌های تروریستی و ضدامنیتی در عرصه اینترنت است، کارکنان این سازمان به سرک کشیدن به عکس‌ها و مطالب شخصی مردم عادی و خواندن ایمیل‌های افراد، عادت کرده‌اند به طوری که اسنودن این رفتار را سرگرمی و تفریح روزانه کارکنان ان.اس.ای اعلام کرده است



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "ادوارد اسنودن" , "NSA" , "سازمان امنیت ملی آمریکا" , "جاسوسی" , "رصد محتوا" , "ایمیل" , "عکس" , "لخت" , "عریان" ,
تاریخ : جمعه 13 دی 1392
بازدید : 629
نویسنده : parsa

 محققین دارپا اخیرا بر روی پروژه‌ای سرمایه گذاری کرده‌اند که سعی دارد تمامی مکالمات را ضبط کرده، تبدیل به متن نموده و حتی قابلیت تماس دوباره با تمامی شماره‌های گرفته شده بوسیله فرد مظنون را داشته باشد.

محققین دارپا اخیرا بر روی پروژه‌ای سرمایه‌گذاری کرده‌اند که سعی دارد تمامی مکالمات را ضبط کرده، تبدیل به متن نموده و حتی قابلیت تماس دوباره با تمامی شماره‌های گرفته شده بوسیله فرد مظنون را داشته باشد.

طراحی ماشین‌های تحلیل مکالمات و بهبود سیستم‌های تبدیل گفتار به متن همواره یکی از پروژه‌هایی بوده‌ است که دارپا در طی سال‌های اخیر بر روی آن تمرکز زیادی داشته‌است؛ امّا این پروژه بسیار فراتر از نمونه‌های قبلی است، زیرا در این پروژه، مکالمات انجام شده بین افراد می‌تواند بوسیله این دستگاه برای همیشه ضبط و ذخیره شود.



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "ایمیل‌" , "آمریکا" , "توییت‌" , "جاسوسی" , "دارپا" , "گوگل" , "مکالمات تلفنی" , "EARS" ,
تاریخ : جمعه 13 دی 1392
بازدید : 666
نویسنده : parsa

 

امروزه خدمت و خیانت مرزی به باریکی مو دارد، در دنیای مجازی این اتفاق به صورت کاملا نامحسوس صورت می‌پذیرد؛ به گونه‌ای که قربانی زمانی به قربانی شدن خود پی‌می‌برد که در منجلاب مشکلات ماوقع آن خیانت به ظاهر خدمت، گرفتار آمده باشد.

امروزه خدمت و خیانت مرزی به باریکی مو دارد، شاید در دنیای رفتارهای انسانی همچون روابط اجتماعی، اقتصادی، سیاست و روابط بین‌المللی این امر نمودی واقع‌تر داشته باشد؛ این از آن‌جاست که دنیای فیزیکی مواجهه ما با این موضوع را ملموس‌تر می‌کند و انسان با کمی هشیاری می‌تواند مانع پیش‌آمدن حوادث بعدی و گرفتاری‌های بیشتر شود.

اما در دنیای مجازی این اتفاق به صورت کاملا نامحسوس صورت می‌پذیرد به گونه‌ای که قربانی زمانی به قربانی شدن خود پی‌می‌برد که در منجلاب مشکلات ماوقع آن خیانت به ظاهر خدمت، گرفتار آمده باشد.

در این خبر قصد داریم از دریچه خدمات صنعت تکنولوژی اطلاعات به خیانت علیه انسان بپردازیم، خدماتی که با نیتی خوب پایه‌ریزی می‌‎شوند امّا خود بستری برای قربانی شدن بشر در دام جرایم سایبری می‌شوند. برای تبیین این امر ابتدا به سراغ یکی از ظواهر خدمات تکنولوژی اطلاعات یعنی "شماره شناسایی دستگاه" می‌رویم و سپس چگونگی قرار گرفتن این بستر به عنوان راهی برای خیانت به انسان و دزدی اطلاعات کاربران را به همراه اینفوگرافیک و نمودار برای شما تبیین می‌کنیم.

"شماره شناسایی دستگاه / Device ID" یک رشته از حروف و یا اعداد می‌باشد که به صورت انحصاری برای هر دستگاه در نظر گرفته می‌شود. امروزه اکثر گوشی‌های‌ هوشمند چندین شماره شناسایی دارند که هر کدام برای اهداف گوناگون به کارگرفته می‌شوند. بعضی از این شماره‌های شناسایی، تنها برای فعال کردن بعضی از خدمات گوشی مانند وای‌فای و بلوتوث کاربرد دارند.

 



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "اپلیکیشن‌ها" , "اطلاعات" , "سرقت" , "جاسوسی" , "جاسوسی اینترنتی" , "تبلت" , "گوشی" , "فناوری" ,
تاریخ : جمعه 13 دی 1392
بازدید : 469
نویسنده : parsa

اگر به تازگی یک گوشی هوشمند، لپ‌تاپ، تبلت و یا آی‌پد خریده‌اید،شاید با سرویس اسکایپ مواجه شده باشید. اسکایپ سرویسی است که همچون دیگر مسنجر‌ها به کاربر اجازه می‌دهد تا از طریق وب‌کم و میکروفون با دیگر کاربران تماس صوتی و تصویری برقرار نماید. تماس تلفنی داخلی در بین کاربران اسکایپ رایگان است ولی اگر کاربر بخواهد تماس خارج از سرویس برقرار نماید یعنی بخواهد با یک خط ثابت و یا موبایل صحبت کند، آن‌گاه هزینه مکالمات او بر اساس مکالمات خارجی محاسبه خواهد شد.

این امکانات به اضافه امکانات خاص اسکایپ هم‌چون انتقال فایل و ویدیو کنفرانس باعث شده است که بسیاری از کاربران به سمت اسکایپ گرایش پیدا کرده‌اند. اما پیش از استفاده از هر امکاناتی در دنیای آی‌تی بهتر است در مورد آن تحقیقات مفصّلی انجام دهیم و سپس از آن بهره بریم؛ زیرا گاهی این نا آگاهی‌ها باعث می‌شود که در دام‌هایی گرفتار شویم که بیرون آمدن از آن برایمان بسیار گران تمام شود.

اگر به هر یک از سایت‌های امنیت آی‌تی سری بزنید و کمی در مورد این نرم‌افزار کاربردی در ویکی‌پدیا و سایر منابع جستجو کنید خواهید دید که بسیاری از مدیران شبکه‌های اینترنتی در سراسر دنیا اجازه نمی‌دهند که شرکت‌ها، ارگان‌های دولتی‌، شبکه‌های خانگی و حتی محیط‌های آموزشی از این نرم‌افزار کاربردی استفاده نمایند زیرا از این نکته نگران هستند که اسکایپ علاوه بر استفاده بیش از حد مجاز از پهنای باند، مشکلات امنیتی‌ای نیز برای آن‌ها به وجود آورند.

 



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "آمریکا" , "آی‌تی" , "اسکایپ" , "انگلیس" , "جاسوسی" , "شبکه‌" , "گوشی هوشمند" , "مایکروسافت" , "نرم افزار کاربردی" , "ویندوز" , "Windows Live Messenger" ,
تاریخ : دو شنبه 11 شهريور 1392
بازدید : 1074
نویسنده : parsa

بانک اطلاعاتی چیست؟

از بانک اطلاعاتی تعاریف گوناگونی شده است که تعریف زیر از همه چامع تر به نظر می رسد: بانک اطلاعاتی مجموعه ای سازمان یافته از اطلاعات و داده های مرتبط به هم است. داده ها عبارت اند از : حقایق و ارقام یک موضوع خاص و اطلاعات عبارت اند از نتایجی که از ترکیب داده ها حاصل می گردند. موسسات و سازمان ها معمولا به در صورت سیستم های اطلاعاتی خود را تشکیل داده از آنها استفاده میکنند. 
استفاده از سیستم های اطلاعاتی ساده:

در این روش, داده ها در فایلهای جداگانه قرار می گیرند و برای استفاده از داده های موجود در آن فایلها, سیستم های جداگانه ای طراحی می شوند. به این نوع سیستم های اطلاعاتی, سیستم پردازش فایل ها می گویند. 
استفاده از بانک های اطلاعاتی ساده:

در این روش داده های موجود به صورت مجتمع یا بانک مورد استفاده قرار می گیرند. در چنین سیستمی کاربر می تواند بدون سر در گمی یا صرف وقت اندکی اطلاعات مورد نیاز خود را از داده های موجود در مجتمع اخذ کند. 
مزایای استفاده از بانک اطلاعاتی:

مزایای استفاده از سیستم بانک اطلاعاتی به جای سیستم پردازش فایلها را می توان چنین بر شمرد: 
جلوگیری از اتلاف حافظه در ذخیره کردن داده ها

  • ایجاد اطمینان نسبت به گزارشهای به دست آمده
  • اخذ گزارشهای جدید ساده است
  • سرعت پردازش داده ها بالاست
  • داده ها از سیستم های کاربردی مستقل هستند
  • تمرکز در مدیریت داده ها به خوبی امکان پذیر است 


:: موضوعات مرتبط: آموزش , علم و فن آوری , ,
:: برچسب‌ها: "بانک" , "اطلاعات" , "بانک اطلاعاتی" , "مزایای بانک های اطلاعاتی" , "اهمیت بانک های اطلاعاتی" , "معایب" ,
تاریخ : دو شنبه 14 مرداد 1392
بازدید : 571
نویسنده : parsa

ایران هدف اصلی جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا

 

ایران، اردن،‌ پاکستان و مصر بیش‌ترین اهداف نظارت و تجسس اطلاعاتی آمریکا بوده‌اند.

این اسناد نشان ‌دهنده یک ابزار کاوش اطلاعات و تحلیل اطلاعات جاسوسی متعلق به آژانس امنیت ملی آمریکاست که به آن با عنوان «مخبر بی‌ حد و مرز» اشاره می‌شود و قادر به جمع‌آوری داده‌ها از طریق شبکه‌های تلفنی و کامپیوتری است.

براساس اطلاعات آژانس ملی آمریکا درباره این برنامه، این ابزار به کاربران اجازه می‌دهد کشوری را روی نقشه انتخاب کرده و حجم اطلاعات مربوط به آن را مشاهده کند.

در نقشه‌ها ایران کشور اصلی هدف جمع‌آوری اطلاعات بوده است دست کم در یک دوره 30 روزه که در مارس 2013 پایان یافته 14 میلیارد گزارش از آن تهیه شده است.

دومین کشور مورد نظر پاکستان با 13.5 میلیارد گزارش در همان دوره زمانی بوده و پس از آن اردن با 12.7 میلیارد قرار دارد.

مصر و هند نیز پس از این کشورها در راس جمع‌آوری اطلاعات قرار دارند.

این گزارش در بهبوهه اتهامات کنگره علیه آژانس امنیت ملی آمریکا مطرح می‌شود مبنی بر این که این آژانس از مردم آمریکا جاسوسی می‌کند. در مارس سال جاری این آژانس در جلسه استماع سنا ادعا کرد که تکنولوژی که در اختیار دارد قادر به ردگیری و جمع‌آوری داده‌ها درباره ارتباطات مردم نیست.



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "افشاگر" , "مامور" , "سیا" , "ادوارد اسنودن" , "جمع آوری اطلاعات" , "شهروندان" , "اشلون" , "شبکه جهانی" , "جاسوسی" , "آژانس امنیت ملی" , "آمریکا" , "ماهواره" , "ایمیل" , "جمع آوری" , "تماس تلفنی" , "اطلاعات" , "امنیت" , ارتباط" , "facebook" , "فیس بوک" , "شبکه های اجتماعی" , "ویروس" , "کدخدا" ,
تاریخ : دو شنبه 27 خرداد 1392
بازدید : 718
نویسنده : parsa

 

صاحبان اینترنت چگونه جاسوسی می کنند

 شما لپ تاپ تون را باز میکنید فینگر تاچ تا انگشتتون را گذاشتید اولین بار به اینترنت وصل شدید اثر انگشت شما را اونجا ثبت میکنهه اثر انگشت شما میره. اولین باری که توی وب کم اون لپ تاپ تون نگاه کردید خیره شدید چشم شما را اسکن میکنه ...

 

 



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "اشلون" , "شبکه جهانی" , "جاسوسی" , "آژانس امنیت ملی" , "آمریکا" , "ماهواره" , "ایمیل" , "جمع آوری" , "تماس تلفنی" , "اطلاعات" , "امنیت" , ارتباط" ,
تاریخ : دو شنبه 27 خرداد 1392
بازدید : 1211
نویسنده : parsa

 

 

 

  برنامه جاسوسی جهانی "اشلون"

 

اشلون واژه‌ای است که معمولا برای اشاره به یک سیستم جاسوسی جهانی (تأسیس در سال 1947) که سازمان‌های اطلاعاتی پنج کشور آمریکا، انگلستان، کانادا، استرالیا و نیوزیلند در آن نقش دارند و هم‌‌اکنون توسط آژانس امنیت ملی آمریکا هدایت می‌شود، به کار می‌رود. اشلون مقادیر عظیم تماس‌های تلفنی، پیام‌های ایمیل، دانلودهای اینترنتی، ارتباطات ماهواره‌ای و غیره را جمع‌آوری کرده، سپس اطلاعات مورد نظر را از طریق برنامه‌های اطلاعاتی تصفیه می‌کند.



:: موضوعات مرتبط: آموزش , علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "اشلون" , "شبکه جهانی" , "جاسوسی" , "آژانس امنیت ملی" , "آمریکا" , "ماهواره" , "ایمیل" , "جمع آوری" , "تماس تلفنی" , "اطلاعات" , "امنیت" , ارتباط" ,
تاریخ : یک شنبه 14 تير 1392
بازدید : 453
نویسنده : parsa

  مراقب چهره یابی فیس بوک باشید

مقامات آلمانی به مدیران فیس بوك در مورد قابلیت شناسایی كاربران از طریق چهره آنها هشدار داده و از آنها خواسته اند هر چه سریعتر این سرویس را غیرفعال كند.

فیس بوك بتازگی به كاربران خود امكان داده برای ورود به این سایت از سرویس شناسایی چهره فیس بوك استفاده كنند، اما تخصصان نگرانند كه این قابلیت به ابزار جدیدی برای نقض حریم شخصی كاربران مبدل شود و فیس بوك از تصاویر جمع آوری شده كاربران خود برای تجارت و كسب درآمد استفاده كرده و آنها را در اختیار اشخاص و گروه های ثالث قرار دهد. 



:: موضوعات مرتبط: آموزش , علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "اشلون" , "شبکه جهانی" , "جاسوسی" , "آژانس امنیت ملی" , "آمریکا" , "ماهواره" , "ایمیل" , "جمع آوری" , "تماس تلفنی" , "اطلاعات" , "امنیت" , ارتباط" , "facebook" , "فیس بوک" ,
تاریخ : یک شنبه 12 مهر 1392
بازدید : 465
نویسنده : parsa

ردگيري كاربران حتي پس ازخروج از فیس‌بوک

 

کاربرانی که عضو سایت فیس بوک هستند باید بدانند که حتی بعد از خروج از این سایت هم ردگیری شده و اعمالشان در فضای مجازی تحت نظر قرار می گیرد

فیس بوک از همان ابتدای راه اندازی توجهی به لزوم حفظ حریم شخصی کاربران نداشته و همیشه در تلاش بوده با جمع آوری اطلاعات مربوط به نحوه استفاده کاربرانش از این سایت به کسب درآمد بپردازد و اطلاعات ارزشمند مربوط به عادات کاربری افراد را جمع آوری و به تناسب مورد استفاده و بهره برداری قرار دهد



:: موضوعات مرتبط: آموزش , علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: " ,

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

سلام دوستان گلم
سلام و خسته نباشید به همه بازدید کنندگان عزیز

چه مطالبی از سایت مورد علاقه شما بوده است؟


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان parsaasaly و آدرس parsasaraasaly.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 6
بازدید ماه : 254
بازدید کل : 20200
تعداد مطالب : 134
تعداد نظرات : 17
تعداد آنلاین : 1



RSS

Powered By
loxblog.Com